Et godt vindue til mange købere

02-04-2014 16:41

Boy Lauritsen fra Lem Rideskole og Stutteri har altid annonceret salgsheste og -ponyer på Ridehesten.com's salgsdatabase, og det er der en god grund til - det virker!

Copyright Ridehesten.com

Der er flere heste til salg på Ridehesten.com’s salgsdatabase end noget andet sted i Danmark, og det er der en grund til. Det er her, hestene finder nye ejere!

Her er det nemlig let og enkelt for køberne at finde frem til netop den hest, de søger. Med gode søgemuligheder og flotte annoncer er Ridehesten.com’s salgsdatabase det optimale sted at sætte sin hest til salg, og det optimale sted at finde sin nye drømmehest.

Boy Lauritsen fra Lem Rideskole og Stutteri har solgt heste og ponyer af god kvalitet gennem mange år, og han ved godt, hvor hans heste finder nye ejere.

- Jeg har brugt salgsdatabasen på Ridehesten.com helt fra start, både til varmblodshestene, DSP-ponyerne mv, fortæller Boy Lauritsen, der har solgt 14-15 DSP-føl og -plage inden for kort tid, alle annonceret på Ridehesten.com.

- Det er et godt vindue, med mange potentielle købere, og så går det jo godt med at sælge hestene over Ridehesten.com, slutter Boy.

Også nu har Boy Lauritsen tre heste til salg på Ridehesten.com, bl.a. en 4-års DSP-hoppe, som kan ses HER.

Ridehesten.com's salgsdatabase

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen