Et nyt gammelt liv

20-05-2017 11:26

Springtræner med meget mere Bo Kristoffersen er til DM-stævnet hos Absolute Horses med fire ryttere - han taler her om sit nye liv efter han og Rolf-Göran Bengtsson har opløst deres fælles forretning

Copyright Ridehesten.com
Bo Kristoffersen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er koldt på opvarmningsbanen ved DM-stævnet hos Absolute Horses i Sommersted. Med skuldrene op om ørene er Bo Kristoffersen i fuld gang med at opvarme nogle af sine ryttere til LA-klassen, som åbner dagens springninger. Det er det han trives bedst med, fortæller han, at træne ryttere og udvikle heste.

Gennem 15 år har han og toprytter Rolf-Göran Bengtsson drevet en succesfuld forretning sammen, men de var begge klar over, at deres samarbejde også havde en udløbsdato, og den dato nåede de i år. Rolf er blevet gift med den tyske springrytter Evie, og sammen skal de nu drive eget salg og træningscenter. I praksis betyder det, at Bo og Rolf har delt forretningen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Jeg skal bruge noget mere tid på foderfirmaet Marstall, sammen med Gert Kristensen, og så udvikler stævnerne i Spanien sig, fortæller Bo, der har fået den del af virksomheden efter delingen.

Copyright Ridehesten.com
Bo i aktion på opvarmningsbanen, hvor han befinder sig godt, med uddannelse af ryttere og heste.

Det er helt udramatisk, Bo og Rolf er fortsat bedste venner, men tiden var inde til et skifte. Bo vil fortsat have heste på Breitenburg, hvor han også flytter ind i et af husene på stedet. - Det er der, jeg føler mig hjemme, erkender Bo. Han har nydt de mange år i international topsport og i et stort gear, men han ser også frem til at koncentrere sig om at træne og uddanne ryttere og heste. Det var grundlaget for hans forretning, inden han blev forretningspartner med Rolf, og det er der, han igen er "landet". 

Som man kan læse i magasinet Ridehestens decembernummer 2016, så har Bo købt part i det store stævneselskab MET på Spaniens solkyst, og han nyder at udvikle stedet og træne sine ryttere der. - Nu ser jeg lige hvordan tingene udvikler sig, kommer der nogle interessante ting op, så er det da meget muligt, at napper noget nyt. Det er dog lidt mærkeligt, at ens liv er blevet ryddet helt op og ændret på i en alder af knap 50, smiler Bo, der så nødtvundet oplyser dagen for hans 50 års fødselsdag - den anden juli.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen