Et nyt men kendt ansigt hos Blue Hors

23-04-2019 15:45

Man kan allerede nu møde Karina Kristensen i Blue Hors' hoppestald tre gange om ugen, og fra 1. maj starter hun på fuld tid med ansvar hopper og reproduktion

Copyright Ridehesten.com
Karina Kristensen, ny hos Blue Hors, er også et kendt ansigt til kåringer og på Landsskuet.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Karina Kristensen, der har en bachelor i agronom, er også uddannet inseminør, lige som hun er tidligere dommer i Dansk Varmblod, mangeårig konkurrencerytter og selv avler. Hun har tidligere været ansat på Blue Hors af to omgange, og har både arbejdet som selvstændig inseminør og med reproduktion på Ansager Dyrehospital.

Efter Karsten Pedersen er gået på pension, og Martin Klavsens ansvarsområde er udvidet til hingstestalden, så har Martin fået brug for hjælp af en, som har overblikket over hoppestalden og har styr på alle hopperne, og netop der er Karina Kristensen helt på hjemmebane.

– På Blue Hors er vi utrolig glade for at kunne få sådan en dygtig ansat tilbage. Karina har stor erfaring med reproduktion, og har tidligere insemineret sammen med Karsten på Blue Hors og senere hen både som privat og på en hesteklinik. Hendes erfaring med hesteavl, flittig udstiller og dommer i Dansk Varmblod, gør hende også yderst kvalificeret til at have en nær kontakt med hoppeejerne, udtaler Martin Klavsen.

Karina er allerede startet på deltid og vil arbejde i hoppestalden på fuld tid fra den 1. maj. Jeg glæder sig først og fremmest til at komme i kontakt med alle hoppeejerne igen, sætte sig ind i afstamningerne og arbejde med hestene dagligt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg har savnet det liv, der er på Blue Hors. Nu glæder jeg mig til de der gode dage, hvor man har masser af drægtige hopper og glade avlere, og på længere sigt glæder jeg mig til arbejdet med de unge heste. Jeg ser virkelig frem til et helt nyt liv på Blue Hors, hvor jeg med sikkerhed vil lære noget nyt hver dag. Her ser man virkelig mange afkom og lærer meget om, hvordan de forskellige kombinationer af hingst og hoppe fungerer, fortæller Karina.

Hun startede første gang i job hos Blue Hors i oktober 2005, hvor hun hjalp Karsten med at træne unghingste frem mod forbesigtigelsen, og endte med at tage et stort ansvar, da Karsten blev sygemeldt med en diskusprolaps. Sidenhen har hun været ansat som leder af ridehestestalden i tre år, og nu ser hun frem til arbejde med reproduktion, som er der, hvor hun har hjertet med.

– Min primære opgave er at have styr på hopperne i repro-afdelingen og have kontakten til deres ejere i samråd med Martin, og det glæder jeg mig virkelig til, fortæller Karina, der hvert år er en ivrig og dedikeret udstiller på Landsskuet i Herning, som er omdrejningspunktet i hendes sommerferie.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen