Ét skridt tættere på VM

12-04-2017 12:47

Skibby Ride- og Voltigeringsklub har i weekenden været til et stort voltigeringsstævne i Billund Sportsrideklub – og det blev det både første og andenpladsen, og måske er klubben nu et skridt tættere på en udtagelse til VM

Successen fortsætter for den mere krævende sportsgren voltigering.  I Skibby Ride- og Voltigeringsklub, SRV var 1. og 2. holdet nemlig til et stort voltigeringsstævne i Billund Sportsrideklub.

Begge hold kunne fremvise flotte, nye dragter, ny musik samt et helt nyt Kür program.

Tættere på VM
Første holdet, SRV1 er regerende Danmarks – og nordiske mestre, og i 2016 blev det også til en flot 6.plads ved EM. Og holdet viste endnu engang deres evner, da de i weekenden tog en sikker sejr med 7,076 point.  SRV2 kom hjem med andenpladsen med 5,928 point, og weekendens flotte resultater bringer SRV et skridt i den rigtige retning i kampen om at blive udtaget til at repræsentere Danmark til VM i august 2017.

Men det er ikke det eneste stævne som SRV skal dyste ved inden den store beslutning bliver truffet.  I maj går turen nemlig til Belgien, mens de to voltigeringshold tager til Sverige i juni. Begge stævner er afgørende, når Dansk Ride Forbund skal beslutte, om der skal sendes et voltigeringshold af sted til at repræsentere Danmark til VM i 2017.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald