Eva Möller går sejrsgang

09-08-2019 09:14

Den 46-årige tyske dressurrytter Eva Möller, Helgstrand Dressage, går i disse uger fra sejr til sejr i de tyske og internationale championater for ungheste. Igår blev det til sejr på hingsten Danciero

Copyright Ridehesten.com
Eva Möller og So Unique.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tysklands toprytter, når det kommer til unge dressurheste, 46-årige Eva Möller, der er gift med Dr. Ulf Möller og mor til parrets fire børn, har haft en stor succes i sin rytterkarriere og har arbejdet mange år for Hof Kasselmann, hvor hun har været specialiseret i unge dressurheste til championater og til P.S.I. auktionen. Hun har vundet utallige championater og herunder det tyske Bundeschampionat og UVM.

Efter sin ansættelse hos Helgstrand Dressage har Eva Möller fortsat base i Tyskland og brillerer fortsat som en af verdens bedste unghesteryttere. I disse uger holder de fleste af de tyske ridehesteavlsforbund deres egne championater, og det er bl.a. med henblik på udtagelse til Bundeschampionatet, hvor Eva Möller igen i år kommer til at dominere dressurdelen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I forrige uge vandt hun oldenburgerforbundets championat for 3-års heste med Helgstrands hingst Fynch Hatton e. Formel Eins/ Sir Donnerhall I og vandt samme uge westfalerforbundets championat for 5-års med hingsten Valverde e. Vitalis/ Ampere. Ugen efter havde hun travlt ved UVM i Ermelo, hvor hun vandt den internationale championatsfinale for 4-års med hingsten So Unique e. Sezuan/ Donnerhall, og desuden var hun til start på to 5-års heste, der begge gik i finalen og sluttede her som nr. 4 og 11.

Eva Möller fortsætter, for i denne uge gælder det hannoveranerforbundets unghestechampionater i Verden, og der vandt Eva Möller i går den indledende klasse for 3-årige dressurheste på hingsten Danciero e. Dancier/ Floriscount.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen