Flarup 5'er i Sopot

08-05-2023 15:32

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale militarystævne i polske Sopot, sikrede Peter T. Flarup sig i går en flot femteplads i CCI4*-L med hesten Impressed

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske militaryryttere havde i sidste uge taget turen til Sopot i Polen, hvor der var internationalt militarystævne på flere niveauer. 

I går sluttede stævnet med et par danske placeringer, og den bedste af dem, stod Peter T. Flarup for. I sadlen på hesten Impressed e. Zambesi YN/ Lauriston sikrede han sig femtepladsen ud af 21 ekvipager. 

Ekvipagen leverede en dressur der resulterede i 35,7 strafpoint. Herefter red de fejlfrit på den krævende terrænbane, og sluttede i går med fire fejl på springbanen. Dermed sluttede de med en samlet score på 39,7 strafpoint. Klassen blev vundet af tyske Anna Siemer med 33 strafpoint. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Peter Flarup er en af Danmarks absolut bedste militaryryttere, og han har to gange repræsenteret Danmark ved OL, senest i Tokyo i 2021. Han har desuden flere VM, EM og World Cup-finaler på CV'et. I sæsonen 2023 er han kommet godt fra start med indtil videre seks top-5 placeringer ved internationale stævner. 

I CCI2*-S blev det også til en dansk placering. Her var det Hanne Wind Ramsgaard der tog syvendepladsen med Linn e. Etoulon/ Arezzo VDL. Sammen red de dressur til 39 strafpoint og fejlfrit både på springbanen og i terrænet. 

Resultater fra stævnet.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen