Flere avleraftener på Stutteri Ask

13-06-2020 08:32
Avl

Selv om 2020 ikke er blevet helt som planlagt og Stutteri Ask har måttet aflyse flere arrangementer, så har de oplevet stor efterspørgsel på deres hingste, og derfor inviterer de avlerne ud til at møde hingstene og deres afkom samt få en rundvisning på stedet

Copyright Ridehesten.com
Stemning fra Stutteri Asks åbent hus sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kee N. Frandsen.

COVID-19 har vendt op og ned på 2020, hvor mange arrangementer er blevet aflyst eller udsat, og for Stutteri Ask har det bl.a. betydet, at deres åbent hus, hingstefremvisning, stævner, kåringer mv. er blevet aflyst. På trods af alt har stutteriet oplevet stor søgning på deres hingste, som har en travl bedækningssæson, og det er de utrolig glade for på Stutteri Ask.

– Vi ved, at det for mange avler betyder meget at komme ud og møde hingstene og se nogle af deres afkom, og derfor vil vi hver torsdag aften de næste tre uger samt lørdag og søndag i uge 27 invitere til avleraften på Stutteri Ask. Her er nye såvel som gamle kunder velkommen til at besøge stutteriet og møde vores avlshingste, nogle af deres afkom og få en lille rundvisning på stedet, fortæller avlsleder Betina Møller.

Af hensyn til de gældende forsamlingsrestriktioner er det nødvendig med tilmelding, og så vil de tilmeldte blive delt op i mindre grupper for at undgå en større forsamling. Se mere om arrangementet her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen