Flot dansk afslutning i Opglabbeek

18-11-2018 17:19

Masser af unge danske springryttere har i denne uge leveret flotte resultater ved det internationale ungdomsstævne på Sentower Park i belgiske Opglabbeek, hvor danskerne igen har haft en fin dag

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Cassina Z.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I FEI Junior Grand Prix (140 cm) med 42 startende ekvipager placerede den danske juniorrytter, 15-årige Gustav Christian Jacobsen, sig på en flot tredjeplads efter to nulrunder med sin 11-årige holstenerhoppe Zypern e. Landos/ Caretino Flot dansk afslutning i Opglabbeek. Der var i CSIJ Grand Prixen også placering til de danske ryttere Christine Thirup Christensen og Caroline Rehoff Pedersen.

Gustav Christian Jacobsens lillesøster Josephine Christian Jacobsen er rykket op fra pony til hest og købt Clara Hallundbæks gode 15-årige vallak Dakar e. Utrillo Z/ Darco, med hvilken i Opglabbeek har redet flere nulrunder og hver dag har opnået placering på.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet er i dag afsluttet med U25 Grand Prixen, hvor danskerne igen har tegnet et flot billede. Benedikte Rie Truelsen og den 12-årige hoppe Cassina Z e. Cassini I/ Voltaire besatte efter to flotte nulrunder andenpladsen i et felt af 46 startende ekvipager. Her tog Clara Hallundbæk og Charinta e. Chacco-Blue/ Carinue syvendepladsen, lige som der var placering til Camilla Mortensen og den 10-årige DV-hest Handybeat e. Heartbeat/ Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen).

Stævnets resultater.

Copyright Ridehesten.com
Gustav Christian Jacobsen og hoppen Zypern efter klassen i Opglabbeek i dag.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen