Flotte internationale resultater til springrytterne

25-04-2021 21:05

Det er ikke kun de danske dressurryttere som har klaret sig godt i weekend, det har også de danske springryttere i henholdsvis tyske Hagen og belgiske Lier

Copyright Ridehesten.com
Molly Øvlisen Fisher og Grand Cru Van Paemel. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Succes for de unge ryttere i Lier
En række danske ungdomsryttere har i denne weekend repræsenteret Danmark ved internationale springstævne i belgiske Lier. 

I fredagens ponyklasser blev det til hele tre placeringer for de danske ryttere, da Thilde Strandby Møller og Manni blev nummer otte CSIP 120 cm, mens Magdalene Rose Mikkelsen på Flying Ronaldo og Carla Sandberg Nielsen og Lady Mirah blev henholdsvis nummer seks og syv i CSIP 105 cm. Efterfølgende blev det til endnu en placering for Carla, da hun med DV-hesten Conny P blev nummer ni i CSICh-A 120 cm og det fulgte hun op med at blive nummer fem i lørdagens CSICh-A 120 cm. I den anden children klasse i lørdags sejrede Leonora Sandberg Nielsen med Loughanroe Lady i CSICh-A 110 cm.  

Ved søndagens klasser var Magdalene Rose Mikkelsen og Flying Ronaldo endnu engang med helt fremme, da de i CSIP 110 cm blev placeret som nummer to, blot lidt under et sekund langsommere end klassens vinder. 

Hos junior - og U25 rytterne blev det også til placeringer for de danske ryttere. I CSIJ/CSIU25 135 cm, sluttede Molly øvlisen Fisher weekenden af på absolut bedste vis, da hun med Grand Cru Van Paemel blev placeret i finalen som nummer to, blot lidt over et sekund langsommere end klassens vinder. 

Se alle resultaterne fra stævnet HER.

Placeringer til Søren Pedersen i Hagen
På det store spring stadion i tyske Hagen har der også været flere danske springryttere til start, blandt andet Søren Pedersen som er bosat i Tyskland. I fredagens CSI2* 145 cm blev han og vallakken Chico Z placeret som nummer tre efter en fejlfri omspringning. Med i omspringningen var også unge Theodor Linde med Salto Des Nauves H D C, som med fire fejl blev placeret som nummer 123. I søndagens 145 cm var Søren og Chico Z igen velspringende, da de blev nummer fem i et meget stærkt felt.

Den absolut sidste klasse ved stævnet i Hagen foregik i en 160 cm og her blev det til dansk sejr for Zascha Nygaard Andreasen med Quinn 33.

Se alle resultaterne fra stævnet HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen