Første UVM-udtagelse sker under Equitour DM - opdateret

20-03-2019 18:17

De første skridt mod UVM i Ermelo vil i år foregå den 8. og 9. juni 2019 under Equitour DM på Helgstrand Academy 

Copyright Ridehesten.com
Hesselhøj Donkey Boy og Jan Møller Christensen ved sidste års endelige udtagelse på Vilhelmsborg.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Udtagelsen finder sted på den nyanlagte Pavo & Back on Track Arena, hvor der er mulighed for at følge ekvipagerne fra siddepladser på tilhørende tribune. Arenaen samt omgivelserne til Equitour DM giver dommerne bedre mulighed for at bedømme de unge hestes reaktioner i store rammer, som de også vil møde til UVM i Ermelo.

De unge heste (5, 6 og 7 år) vil blive bedømt af dommerne Gunilla Nyman Faurby og Birthe Lyder Nielsen samt berider Dennis Fisker. På førstedagen lørdag den 8. juni 2019 rides det alderssvarende Indledende FEI-program. Anden dagen søndag den 9. juni 2019 rides det alderssvarende Finale FEI-program, hvorefter der udtages otte ekvipager pr. årgang til den endelige udtagelse på Vilhelmsborg den 25. juni 2019.

Udtagelsesklasserne til UVM i Ermelo er kun åbne for DV- og TAF-registrerede heste. Umiddelbart efter afvikling af anden dagens ridt, vil det blive annonceret, hvilke ekvipager der inviteres til den endelige udtagelse.

Tilmelding til udtagelsesstævnet under Equitour DM sker gennem DRF Go. Der skal altså bestilles boks for at deltage i udtagelsen. Boksleje kr. 1.600,- for alle dage, alt inkl.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle skal desuden fremsende udfyldt tilmeldingsskema, som kan findes på de avlsforbund DV og TAF’s hjemmesider.  Her oplyses blandt andet hestens livsnummer samt kontaktinfo på rytter/ejer, således at relevant info kan tilgå ejere/ekvipager.

Tilmeldingsskema skal fremsendes senest den 19. maj 2019 til Ane Marie Jensen: anemarietoft9@gmail.com. I øvrigt opfordres til at man melder til i god tid – og senest den 19. maj 2019. Efteranmeldinger kan ikke påregne at få plads, men vil blive sat på en venteliste.

 

Spørgsmål mv. bedes rettet til UVM-udvalget 2019:

  • Ane Marie Jensen anemarietoft9@gmail.com
  • Suzi Fischer Sørensen suzi.fischer@mail.dk
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen