Fremragende dressurhingsteføl udbydes (video)

24-06-2020 16:52

Om kun et døgn, i morgen torsdag kl. 17, åbner Dansk Varmblods online følauktion for bud. Auktionen, der afvikles i samarbejde med Blue Hors, udbyder en kollektion af særdeles gode føl, der fremvises Blue Hors på søndag, hvor auktionen afsluttes

Copyright Ridehesten.com
Stenagers Eternity. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Det i særklasse udtryksfulde og ekstremt ædle hingsteføl Zackolino e. Blue Hors Zackorado/ Blue Hors Hotline/ Rubinstein udviser både mekanik og rummelighed i sine fjerlette og elegante bevægelser.

Faderen Blue Hors Zackorado er en af årets mest populære dressurhingste i den danske hesteavl, og det baseres med rette på hingstens tyske debut-følårgang med mange ædle og velgående og meget ensartede føl.
Zackolinos mor Harmonie M, der selv har deltaget på konkurrencebanerne, har en halvsøster, der går Intermediaire I, og en halvbror, der går international Grand Prix med U25-rytteren Lena Walterscheidt.

Zackolino er et ultraædelt, moderne og sort hingsteføl med de bedste genetiske forudsætninger.

I dette kraftfulde og velbalancerede hingsteføl Stenagers Eternity e. Eye Cather/ Wilkens/ Sandro Hit finder man et meget præstationsstærk genetisk ophav, hvor faderen er dobbelt UVM-bronzemedaljevinder.

Moderen er elitehoppen Stenagers Wencke, der også er mor til auktionssuccesen og sølvmedaljehoppen Stenagers Franzeska, der i lighed med søsteren Stenagers Odessa er B-hest i dressur. Den succesfulde hoppestamme fra Stutteri Stenager har leveret talrige succesheste. Også føllets mormor er elitehoppe, og hun er mor til den nykårede hingst Stenagers Ben Hur DWB. Oldemoderen er guldmedaljehoppe.

Stenagers Eternity er et bevægelsesstærkt hingsteføl med kvaliteter, der rækker langt ind i fremtiden.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen