Fuld gang i DM-stævne på Vilhelmsborg

03-02-2022 21:19

Annika Knudsen Lorentsen

Landsstævnet med Agria DRF Mesterskaberne indendørs i springning på Vilhelmsborg er i fuld gang, og her på førstedagen blev det Christian Jansen der tog sejren i den højeste klasse

Copyright Ridehesten.com
Christian Jansen med Sharknado. Foto: Ridehesten.com/Rikke Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag og søndag skal der findes nye mestre i Agria DRF Mesterskaberne for junior, ungrytter og senior indendørs i springning, men landsstævnet er allerede i fuld gang. Mesterskabsstævnet afholdes på Vilhelmsborg af Danish Derby Horse Shows.

I dag har der været i alt været seks klasser på programmet, og den højeste klasse, som netop er slut var MA1* 135 cm. I starten så det ud til, at det ville blive svært at ride fejlfrit rundt på den teknisk krævende bane, men efterhånden som klassen skred sammen kom nulrunderne. 

I alt red 17 ekvipager fejlfrit, og hurtigst af dem var Christian Jansen, som altid er god for hurtige ridt. I dag tog han sejren med den 10-årige Sharknado e. Limaro/ Bøgegården's Graf's Stakkato (opdr. Herluf Christensen), som gik fejlfrit i tiden 57,53 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Ulrich Gaarslev med Famke Adina. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Andenpladsen blev Ulrich Gaarslev, som længe så ud til at ride sejren hjem. Han red i sadlen på hoppen Famke Adina e. Bacardi VDL/ Silverstone og sammen kom de i mål i tiden 58,85 sekunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Som nr. 3 blev det Ida Bech Lange, som leverede en særdeles flot runde i sadlen på sin 13-årige vallak Jokinal e. Jokinal de Bornival/ Baloubet du Rouet. 

Fjerdepladsen blev Stine Cassøe Jakobsen med Cannon Chris e. Cris Ask/Louvre S (opdr. Tommy B. Jensen), mens nr. 5 blev Gitte Dahl i sadlen på sin mangeårige partner, den 17-årige Conan e. Cristo/ Alcatraz (opdr. Peter Kroeger).

I morgen går første afdeling i Agria DRF Mesterskaberne for både senior og junior, mens ungrytterne først skal i aktion lørdag. 

Resultater fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner