Fuldt hus i Løgstør

12-03-2016 18:49

Nanna Nørgaard

I denne weekend er Løgstør Rideklub fuldt ud booket op med lige knap 500 starter ved deres C-stævne i spring, for henholdvis heste og pony ekvipager.

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Lykke Christensen GOODWILL Vinder af LA1*

Lørdagen startede ud med to B0 klasser i henholdvis LC og LB*1. Herefter var det en LB2** hvor Mia Fruergaard Pedersen på Dexter India vandt i tiden 24.47 sek. Michelle Lassen sneg sig ind på anden pladsen i tiden 26.44 sek med hesten King Louis. Ind på trejde pladsen, med 26.56 sek, blev det Andrea O. Ceolato.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Cassøe og Kathi V, 3. plads i MB2**

I dagens LA2** puljespring, med godt 1800,-kr. til førstepladsen, blev der sat et ekstra gear på for de mange ryttere der var til start. Rikke Mortensen og Haldgårdens Comwon indtog dog sikkert sejren i tiden 40.73 sek efterfulgt af Christina Jensen på Buegårds Cassiopeia med tiden 43.38 sek. Astrid Svenstrup på Diamante indtog trejde pladsen med kun meget lidt til at skille sig fra anden pladsen, nemlig 43.97 sek.

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen og HAYLIE VAN HET ELKENHOF, vinder af MB1* og MB2** på Hamilton

MB2** blev meget spændende og tæt. Det er kun ganske få hundrededele der deler henholdvis første-, anden- og trejdepladsen. Hurtigste tid der blev redet gik til Mikkel Laursen på Hamilton med tiden 27.30 sek, meget tæt efterfulgt af You Zhang på Ulani i tiden 27.36 sek. og Daniel Cassøe der indtog trejdepladsen med 27.40 på hesten Kia V.

Copyright Ridehesten.com
You Zhang på Ulani der blev placeret som nr. 2 i MB2**

I morgen søndag fortsætter stævnet med ponyekvipagerne.

Se alle resultater fra stævnet her

Se alle billeder fra lørdagens starter fra starten af næste uge

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen