Fuldt hus på Stutteri Ask

16-04-2016 20:09

Stine Gertsen

Stutteri Ask afholdte i dag Åbent hus med hingste og afkomsfremvisning, og også c-stævne i springning.

Der var særdeles godt besøgt i dag, da Stutteri Ask slog dørene op for årets åbent hus-arrangement. Her var fremvisning af både ældre og unge hingste og deres afkom. Her blev det både til et syn af Cyrano Ask, Cornettino Ask, Frontier Ask, Favorit Ask, Cici Senjor Ask, Casir Ask og mange mange flere fantastiske hingste og afkom.

De mange fremmødte tilskuere kunne herudover også opleve massere af god springning. Der blev nemlig også afholdt C-stævne i springning i samarbejde med Fyens Rideklub. Her var ca. 270 ekvipager tilmeldt for at konkurrere i klasser fra LC til MB1*.

LA1* Ask-Cup var opdelt i to klasser, grundet de mange startende. Første afdeling blev vundet af Nanett Larsen og Comtessa, som med to fejlfrie runder og en super hurtig tid på 22.57 sekunder kunne stille sig forrest til præmieoverækkelsen. Andenpladsen gik til Sofie Stentoft Byllemos og Bøgegårdens Landini.

Christina Thinggård Jacobsen og Thorslunds Caroline vandt anden afdeling af denne LA1* Ask-Cup. Ekvipagen var ligeledes fejlfri i både hoved- og omspringning og her var tiden 23.44 sek. Andenpladsen gik til Mads Karkov på Møgelmosegård’s Lavett.

Dagens sluttede af med en MB1*, som blev vundet af Jeanette Bjerg og Landlystes Leerox. Ekvipagen endte med en super hurtig og sikker omspringning i tiden 25.42 sek. Nanett Larsen kunne endnu en gang høste præmier for hun endte også som 2’er i denne klasse, igen på Comtessa. 

Billederne fra arrangementet kan ses her på siden fra på mandag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen