Fürstenballerne toppede i 7-års kvalifikation

03-08-2018 15:27

UVM i Ermelo: I kvalifikationen for 7-års heste har to Fürstenballafkom brilleret med at opnå 10 for kapacitet. Én ekvipage fra det danske hold, Carina Cassøe Krüth, er efter et fænomenalt ridt videre til søndagens finale

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth leverede et klasseridt med Heiline's Danciera.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tre helt fabelagtige, sorte 7-års heste lagde sig i toppen af kvalifikationsklassen i dag, hvor Anne og Gertjan van Olsts hingst Glamourdale e. Lord Leatherdale/ Negro var den første til at toppe klassen med et 10-tal, som den fik for galop, og totalt opnåede den 85,070%.

Der gik ikke længere, for førerpositionen måtte skifte indehaver. Da danske Carina Cassøe Krüth havde leveret et absolut klasseridt med Heiline's Danciera e. Fürstenball/ De Niro (opdr. Stutteri Heiline), brød jubelen løs, og dommerne måtte have fat i de højeste karakterer. Bl.a. blev Danciera tildelt et 10-tal for kapacitet.

Se mere om 7-års klassen HER.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen gik der ikke lang tid, før dommerne måtte dykke endnu dybere i lommerne efter de højeste karakterer. Norske Isabel Freese, der er gravid i 23 uge, præsterede med danskejede Fürsten-Look en fremragende ridt, der udløste karakteren 10 for både trav og kapacitet.

Anden bedste danske 7-års i dag blev Ellegaardens San Droneur redet af Jacob Nørby Sørensen til en 17. plads, men de øvrige danskere sluttede som nr. 25 og 28. De bedste 12 fra kvalifikationen er videre til finalen, mens de resterende får en ny chance i morgendages B-finale, hvor de bedst tre går videre til søndagens finale.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Anden bedste danske 7-års i dag blev Ellegaardens San Droneur redet af Jacob Nørby Sørensen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner