Hans H. Kristiansen udskyder informationsmøde

06-04-2024 10:35

Hans H. Kristiansen valgte i går at udskyde det informationsmøde, der skulle være afholdt vedrørende de heste, som er blevet overdraget fra Viegård Stutteri til Bratbjerggaard i Brovst

Copyright Ridehesten.com
Hans H. Kristiansen meddelte i går, at det forventede informationsmøde omkring de tidligere Viegård-heste måtte udskydes. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For lidt over en uge siden fik en større flok heste fra Viegård Stutteri en ny tilværelse på Bratbjerggaard i Brovst. Hestene er blevet opkøbt af en endnu ukendt ejerkreds, som Hans H. Kristiansen fungerer som rådgiver for.

John Byrialsen, der er tidligere ejer af Viegård Stutteri, er tilknyttet det nyetablerede projekt. Det er tidligere beskrevet af Hans H. Kristiansen, at Byrialsens rolle primært vil bestå i at sortere i hestene. 

I forbindelse med opkøbet af hestene var det tidligere blevet meldt ud, at der den 5. april ville komme tid og sted for et informationsmøde, der skulle kaste lys over det nyetablerede projekt på Bratbjergaard.

I går aftes blev det dog meldt ud, at informationsmødet måtte udskydes. Kristiansen begrunder udskydelsen med, at der mangler oversigter over chipnumre på de opkøbte heste, skriver TV2 Nord.

Informationsmødet er udskudt indtil, at Kristiansen har det fulde over overblik over hestene. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Indsamlingen af de manglende oplysninger vil ifølge Kristiansen tage to til tre uger. Herefter vil der blive indkaldt til et nyt informationsmøde, hvor Kristiansen vil oplyse om planerne for hestene på Bratbjerggaard. 

Jammerbugt Kommune aflagde i torsdags de nyerhvervede heste et besøg på Bratbjerggaard, hvor dyrene og forholdene blev kontrolleret. Læs mere om tilsynet på Bratbjergaard her. 

 

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner