Hård kamp om finalepladserne ved Nord-Vest Box Cup

18-08-2017 09:19

Camilla Tiefensee Schrøder

Med bare to kvalifikationsstævner tilbage er stillingen uhyre tæt i den populære Nord-Vest Box Cup. Turneringen er for kat. II og III ponyer i springning, og der kæmpes indædt om at få adgang til den store finale, der afvikles ved World Cup stævnet i Herning i uge 42

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Busch og Fairfield Jacksie fører i øjeblikket i kat. III
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu er der ikke lang tid til, det bliver afgjort, hvem der får adgang til finalen. De sidste to kvalifikationsstævner i årets Nord-Vest Box Cup afvikles hos henholdsvis Egene Rideklub (distrikt 1) og Viborg Rideklub (distrikt 11) i weekenden den 2.-3. september. Endelige resultater og finalepladser opdateres hurtigst muligt efter sidste kvalifikation, skriver Dansk Rideforbund.

Se, hvordan stillingen står lige nu:

Kat. III
Kat. II

Om Nord-Vest Box Cup
Nord-Vest Box Cup er en turnering for Kat. II og III ponyer i springning. Ekvipagerne opnår point til cuppen i almindelige LA og MB klasser ved udvalgte C- stævner. Det er de 15 bedste resultater for ekvipagen, der tæller på ranglisten. Kvalifikationerne til finalen rides i perioden 15. april-15. september, mens selve finalen afvikles under World Cup i Herning i uge 42. Finalen afvikles i MB1* metode S4. Der rides en opvarmningsklasse og en finaleklasse. De bedste 15 ekvipager for hver enkelt kategori, samt ligeplacerede med nr. 15 fra Nord-Vest Box ranglisten, kan deltage. Hver rytter kan deltage med maks. to ponyer i hele finalen, uafhængig af kategori.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bestemmelser 2017

Nord-Vest Box Cup kalender

 

 

/DRF

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner