HARK's voltigehold gav opvisning på Gl. Estrup

30-05-2022 18:51

Annika Knudsen Lorentsen

På Gl. Estrup dyrskue var Harridslev Rideklubs voltigehold mødt op for at give opvisning. Holdet startede for alvor op i sensommeren 2021

Copyright Ridehesten.com
Voltigeringsopvisning på Gl. Estrup. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– I Harridslev Rideklub har vi i 4-5 år haft sommeraktiviteter med voltigering, men i august 2021 startede vi et hold op. Vi er stolte af at kunne tilbyde flere discipliner i elevskolen, særligt for fastholdelse af teenagepiger i sporten. Der er meget holdsportsånd i voltering og man har en stærk fællesskabsfølelse, da der er brug for alle typer, fortæller Karin B. Sørensen, som er næstformand i klubben. 

Voltigeholdet i rideklubben er blevet støttet af Randers Kommunes breddeidrætsmidler med næsten 90.000 kroner til hest og udstyr og GES-fonden har ligeledes doneret 15.000 kroner til udstyr. Lige nu leder klubben efter den rette hest, da der lige nu bruges elevheste til klubholdet, hvor der er fokus på at lave øvelserne i skridt.

Copyright Ridehesten.com
En del af voltigeholdet i Harridslev Rideklub. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Klubbens træner, Ditte Dahl, er uddannet træner 1 DRF Instruktør og har undervist i klubben i 11 år, og er selv aktiv stævnerytter i dressur, forhindringscup og voltige. 

I weekenden holdt voltigeholdet opvisning på Gl. Estrup, hvor de øvede voltigører gav opvisning den ene dag og klubholdet den anden dag, og så er der planlagt, at de også vil lave en opvisning til klubbens årlige åbent hus den 17. juni fra kl. 17 til 18.00.

Copyright Ridehesten.com
En del af voltigeholdet i Harridslev Rideklub. Foto: Privat
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen