Helgstrand: Akeem en verdenshest

26-04-2013 18:30

Britt Carlsen

Andreas Helgstrand er med ved Gothenburg Horse Show i sin egenskab af træner for Anna Kasprzak og Sidsel Johansen -  og han har haft tid til at reflektere over dobbeltsejren i Hagen sidste uge - Hør Andreas fortælle i et webtv klip her i nyheden

Med en score på 75,574% leverede Andreas Helgstrand og Akeem Foldager e. Akinos / Loran (opdr. Louise Høgh)et klasseridt i Grand Prix  ved Horses & Dreams stævnet i Hagen sidste weekend og de gentog sejren i Grand Prix Kür. Og dette efter blot to en halv uges samarbejde. Andreas og Akeem har potentialet til at styrke det danske landshold til EM på hjemmebanen i Herning, og Andreas ligger heller ikke skjul på, at han vil elske at ride op ad midterlinjen i MCH Arena til august på Akeem, som han betegner som en verdenshest.

Mens Andreas er til World Cup i Göteborg slapper Akeem af hjemme på Møgelmosegaard: - Han har gået ture i skoven, og så har Thomas (Sigtenbjerggaard) redet ham let, og når jeg er hjemme igen på søndag er vi klar til at fortsætte træningen, fortæller Andreas, som man kan se i webtv klippet her i nyheden.

Videoer

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen