Her er kriterierne for udtagelse til UVM i dressur

19-05-2021 08:20

FEI/WBFSH's verdensmesterskab for unge dressurheste, populært kaldet UVM, er i år fastsat til afvikling i dagene 25. – 29. august i den tyske by Verden. Udtagelsen af de danske hold vil foregå tirsdag den 13. juli og onsdag den 14. juli på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
I 2019 var berider Andreas Helgstrand og DV-hoppen Queenparks Wendy blandt de danske medaljevindere ved UVM i hollandske Ermelo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Corona-pandemien skaber stadig visse udfordringer med hensyn til udtagelsen og afviklingen af dette års UVM for dressurheste. Det har derfor desværre ikke været muligt at melde en plan ud før nu, og vi håber det kan lade sig gøre i år uden alt for mange restriktioner.

UVM-stævnet er fastsat til afvikling i Verden fra den 25. – 29. august 2021.

Det er derfor besluttet, at udtagelsen af de danske heste kommer til at foregå over 2 dage i juli, nemlig tirsdag den 13. juli og onsdag den 14. juli 2021 på Vilhelmsborg. Den første dag rides det alderssvarende indledende FEI-program. Anden dag rides det alderssvarende finaleprogram.

Ved udtagelsesstævnet skal alle tilmeldte ekvipager ride begge dage, og der afholdes igen år kun én udtagelse. På anden-dagen offentliggøres, hvilke fire ekvipager samt to reserver pr. årgang, der er udtaget. Til udtagelsesstævnet vil ekvipagerne blive bedømt af dommerne Gunilla Nyman og Birthe Lyder Nielsen samt berider Dennis Fisker.

Udtagelsesklasserne til UVM i Verden er kun åbne for DV- og TAF-registrerede heste. Klasserne er ikke pønalitetsgivende, og der vil ikke være præmieoverrækkelse. Tilmelding: senest den 1. juli 2021 HER. Spørgsmål kan rettes til Ane Marie Jensen på anemarietoft9@gmail.com.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Deltagelse i udtagelsesstævnet er gratis. Bestilling af boks skal ske på tilmeldingsskemaet. Pris for boks inkl. 2 poser easy strø kr. 600,- + moms. Pris for leje af dobbeltværelse på Vilhelmsborg kr. 650,-. Pris for leje af enkeltværelse på Vilhelmsborg kr. 550,-.

DRF’s Championat for Ungheste
De heste, der er udtaget til at repræsentere Danmark under UVM, og som i normale år plejer at være selvskrevne deltagere til DRF's championatstævne, finalestævnet på Blue Hors, håber vi også i år vil blive inviteret uden at skulle kvalificere sig via de ordinære kval. Stævner. Men dette er ikke på plads i skrivende stund og vil blive meldt ud snarest muligt.

UVM-stævnet i Verden, Tyskland
Vi tilmelder de udtagne ekvipager, men selve startgebyret og opstaldning vil være for egen regning. Der vil være mulighed for fælles indkvartering for rytterne for egen regning på nærliggende hotel.
Ved UVM-stævnet deltager de to chef d'equipe, som er behjælpelige under hele stævnet.

Krav til de udtagne ekvipager
Da der er tale om et avlsarrangement under WBFSH, som kun Dansk Varmblod og Trakehner-Avlsforbundet i Danmark er medlemmer af, kan der alene udtages heste, som kan godkendes af de respektive avlsforbund, der efterser de enkelte hestes stamtavler.

Økonomi
Omkostninger til transport mv. af ekvipagerne til såvel udtagelsen som til UVM-stævnet i Verden, opstaldning og startgebyrer samt udstedelse af internationalt hestepas (FEI-pas), kredsdyrlægebesøg inden afrejse afholdes alle af rytterne/ejerne. (Der er ikke krav om international rytterlicens for rytterne.)

UVM-udvalget 2021
Spørgsmål mv. bedes rettet til undertegnede, som så vil gøre hvad vi kan for at hjælpe: Ane Marie Jensen (23 35 29 47) anemarietoft9@gmail.com

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen