Heslegård's Rismon til Hoffmann

22-07-2015 10:21

Hasse Hoffmann har købt part i Grand Prix-hesten Heslegård's Rismon, og han ser frem til samarbejdet med den talentfulde hest

Selvom dåbsattesten viser, at Hasse Hoffmann lige er på den anden side af de 60 år, og han har været en del af professionel ridesport siden han gik i lære som 15-årig hos Børge Rasmussen i Kolding, så er hans facination af heste og motivation til at uddanne dressurheste til international sport helt usvækket. Ja, han er faktisk særdeles motiveret i øjeblikket, hvor han har købt part i den talentfulde Grand Prix-hest Heslegård's Rismon, der er uddannet af hans egen elev Michala Damm-Frydenberg.

- Michala har gjort et godt job med uddannelsen af Rismon, indleder Hasse, som kender hesten godt, idet han har trænet parret med jævne mellemrum de seneste par år. Det er et hest med et umiskendeligt talent for dressurens mest samlede øvelser, og Hasse glæder sig til arbejde med hesten. I magasinet Ridehestens augustnummer fortæller Hasse, hvordan man på bedste vis lærer en hest at kende, som er uddannet af andre. Og så løfter han også sløret for de ambitioner han har for Rismon.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen