Hest solgt på kun 2 dage via Ridehesten.com

27-06-2016 17:36

Dressurrytter Susanne Barnow nåede kun lige at sætte en 6-årig hoppe til salg på Ridehesten.com, da hun blot to dage efter kunne vinke farvel til samme hoppe

Copyright Ridehesten.com
Kirstinelund Unique med rytter Camilla Bach

Dressurrytter Susanne Barnow, der til daglig driver Barnow Dressage, fik for nogle måneder tilbage den 6-årige hoppe Kirstinelund Unique e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro i ridning. Ejerne af hesten besluttede sig for, at den skulle sælges, og derfor slog Susanne hesten op i salgsdatabasen på Ridehesten.com, og det var med stor succes.

- Jeg satte hesten til salg sent om aftenen, og dagen efter blev jeg bombarderet med henvendelser fra interesserede købere, fortæller Susanne og tilføjer: - De første der ringede på hesten kom og prøvede den dagen efter, og de var nærmest ikke i tvivl om, at det bare var en hest for dem. Og dermed gik salget i gang. Hoppens mor er en helsøster til Blue Hors Don Romantic, hvilket betød, at ikke ryttere men også avlere viste stor interesse for hesten.

Susanne Barnow bruger ofte Ridehesten.com’s salgsdatabase, når hun skal have solgt heste, og anbefaler i samme ombæring: - Når det man skriver om hesten på nettet passer, og man bare er ærlig omkring salget og hesten, så kommer man længst. På den måde oplever jeg, at man får solgt sin hest hurtigere, slutter Susanne.

Skal du også have solgt din hest hurtigt og effektivt – så tøv ikke med at bruge salgsdatabasen her på Ridehesten.com.

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen