Hestene dansede i Egum

18-01-2015 00:10

Sanne Kolind

Fredag til søndag holder Egum Rideklub ved Fredericia C-stævne i dressur for heste. Lørdag, mens elementerne rasede udenfor, dansede hestene rundt inde i hallen

Egum Rideklub som ligger ved Fredericia har her i weekenden c-stævne i dressur for heste.
Allerede fredag aften gik stævnets første klasse, som var en LA1.Denne klasse blev overbevisende vundet af Pernille Ørum på Safari Klintgaard (e. Sunny Boy), som red hele med 77,037%. Nr. 2 i klassen blev Julie Dyrgaard på Ryvangs Zafina (e. Blue Hors Zack) som red med 73,145%. 3. pladsen blev indtaget af Anne-cathrine Mygind på Trøstruplund's Shila med 70%.

Lørdag startede allerede 7:30 med en LA2. Trods meget larm i hallen pga. regn og hagl udenfor, var der mange flotte equipager til start. Vinderen af klassen blev Peter Rahbek på Hasselgården's Rollo (e. Blue Hors Romanov) som red til 72,414%. Mille Larsen Warncke sikrede sig 2. pladsen, da hun sammen med sin hest, Aagaardens Dancira (e. Dancier) red til 70,345%.
3. pladsen gik til Anne-cathrine Mygind på Trøstruplund's Shila (e. Shepard Hit) med 68,966%.

Da LA2'en var afsluttet startede LA4'en. Også her var der masser af god ridning og de få tilskuere der trodsede kulden i ridehallen, var gode til at give rytterne en klap på vej ud.
Vinderen af denne klasse blev Michala Mejlgaard Jensen på den skimlede Union's Bodyguard (e. Union's Big Ben). De red sig til 71,324% foran Diana Kramer der sluttede på 2. pladsen på hoppen Korsholms Aishah (e. Blue Hors Don Schufro). De red til 69,599%.
3. pladsen i denne klasse gik til Marianne Jepsen og Lady Donnerhall (e. Sir Donnerhall). De red til 69,412%)

I lørdagens MB2 var det Blue Hors rytteren Allan Grøn på Blue Hors Don Olymbrio (e. Jazz), der vandt klassen med 72,632%, tæt forfulgt af Daniel Bachmann Andersen på Zepter (e. Blue Hors Zack) der red til 72,500%.
Ind på tredje pladsen kom Anita Skovmøller på Sandro (e. Blue Hors Soprano) som red til 68,816%.

Dagens sidste klasse var Prix St. George, hvor 17 equipager var til start. Her var det utrolig tæt blandt de 3 første placeringer, i det Sabine Natalia Petersen på Donna Didie (e. Blue Hors Don Schufro) vandt klassen med 69,474%. Med 69,342% red Gunnild Møller Jakobsen på Löwes Eastwood (e. Solos Landtinus) sig ind på 2. pladsen.
3. pladsen indtog Marie Louise Andersen på Lipton V med 69,211%.