Hesteverdenens hjemmebane åbner efter 17 måneder

19-08-2021 10:30

Christine Krogh Frausing
Skribent

Messecenter Herning åbner endelig igen efter 17 lange måneder. Corona har ikke gjort det let, og derfor er der mange, der spørger til, hvordan det står til i MCH. Direktør Georg Sørensen står klar til at svare på spørgsmål i dag kl. 13

Copyright Ridehesten.com
Georg Sørensen under Hingstekåring i 2019 Foto: Ridehesten / Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Om to måneder skydes World Cup i Herning i gang. Det er to år siden, at der sidst har været afholdt World Cup, og 17 måneder siden, at der sidst har været afholdt messe i Messecenter Herning. Det har været en svær tid, men nu lysner det. Det giver for nogen anledning til en masse spørgsmål, omkring Messecenterets situation, og derfor står administrerende direktør, Georg Sørensen klar til at svare uddybende på alle de spørgsmål der nu må være. Der afholdes derfor i dag kl. 13 et webinar i samarbejde med Jyske Bank TV, hvor spørgsmål bliver besvaret.

Se mere her. 

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde ved World Cup i 2019 Foto: Ridehesten / Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Første messe efter 17 måneders nedlukning af messecenteret er interiør- og designmessen Formland med 400 udstillere, der netop i dag kl. 9 er åbnet. 

Næste arrangement på programmet er World Cup, og det glæder vi os helt enormt til. Nu bliver det endelig tid til hvad der minder om normale omstændigheder, med massere af hest på programmet.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten / Annika Knudsen Lorentsen
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen