Hjallerup samler +26.000 kr. ind til Knæk Cancer

21-11-2016 10:13

Hjallerup Rideklub har i weekenden afholdt stort distriktsstævne i dressur for hest og pony. Under stævnet blev afviklet en Knæk Cancer Cup for på hest og pony

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinderen for hest blev Josefine Friberg fra Hjørring  og vinderen for pony blev Carolina Bondesen. Der var stor tilstrømning til stævnet og meget flotte ærespræmier til vindende og placerede ryttere, som var venligt givet af både lokale forretninger og fra øvrige dele af landet. Søskendeparret Caroline og Mathilde Toft Jensen fra Hjallerup Rideklub blev begge en flot nr. 3 i hhv. Cuppen for hest og pony.

Ud over Knæk Cancer Cuppen havde klubben arrangeret et stort lotteri hvor alle præmierne var givet af sponsorer.

- Salget af lodder startede lørdag morgen og allerede lørdag middag kunne vi melde udsolgt, fortæller Rikke Carlé, der er dressurstævne ansvarlig i Hjallerup Rideklub.

Overskuddet fra lotteriet går også til Knæk Cancer, hertil havde TUC TUC Coffee salg af kaffe under stævnet, hvor overskuddet også gik til Knæk Cancer. I alt har klubben indsamlet kr. 26.420, der er overført til Knæk Cancer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Vi er glade og stolte over, at ryttere, sponsorer, klubben frivillige og personale støtter op om stævnet og Knæk Cancer projektet, der er igangsat af nogle af klubbens frivillige, som har arbejdet hårdt for dette formål. Klubben havde mange egne ryttere, der startede under stævnet og det blev til flere sejre og placeringer hvorfor vi også er meget tilfredse med det sportslige resultat, udtaler klubben berider og daglig leder Lars Ringkær.

- Næste arrangement i klubben bliver det traditionsrige julespring stævne for pony, der afholdes 16. december. Traditionen tro sælger klubben denne aften flæskesteg og risalamande og der er fart på, når Nordjyllands bedste pony spring ryttere gæster Hjallerup Rideklub. Der er gratis entre, så kik forbi Hjallerup Rideklub denne aften afslutter Lars Ringkær. 

Resultater kan ses HER.

/Pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner