Holdkonkurrencen ved EM i ponyspringning afgjort

13-08-2021 18:53

Marie Helene Rigård Rohleder

Det blev det franske ponylandshold i springningen, som red sig til sejren ved EM i Polen, mens Danmark endte på en 8. plads. Især danske Leonora Sandberg Nielsen gjorde et flot comeback med en sikker nulrunde i finalen 

Copyright Ridehesten.com
Leonora Sandberg Jensen og Kilkenny. Foto: Ridehesten.com/ Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Holdkonkurrencen ved EM i springning for ponyer, som afvikles i Polen, er nu afgjort. Det blev Frankrig, som tog sig af guldet. Holland vandt sølv, og Norge modtog bronzemedaljen. 

Det danske hold, som i går havde placeret sig på en flot femteplads, formåede desværre ikke helt at hamle op mod de mange dygtige ryttere. Danmark endte på en 8. plads med samlet 32 fejl. 

Se resultatet her. 

Det danske hold består af  Karoline Sloth Kjær og Meweis A' Toftegaarden, Magdalene Rose Mikkelsen på Attyrory Rebel, Olivia Høyer Pedersen  på Silver Scott og  Leonora Sandberg Nielsen med MHS Kilkenny All Star. 

I dag var det især Lenora Sandberg Nielsen, som præsterede et fremragende comeback, efter en anden runde med 12 fejl, gav ekvipagen den fuld gas i finalen og leverede en super flot nulrunde. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Olivia Høyer Pedersen fik kun 4 fejl i sin finalerunde, mens Karoline Sloth Kjær og Magdalene Rose Mikkelsen sprang runden med 8 fejl hver. 

Den individuelle finale rides på søndag, og indtil videre er det Leonora Sandberg Nielsen, som er bedst placeret dansker med en 19. plads i det meget stærke europæiske felt af ponyryttere. 

I kan læse vores artikel HER, hvor den erfarne banebygger Bo Bak giver sin ekspertvurdering af springbanen ved EM. 

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner