Hollandsk blær i Rotterdam

22-06-2014 07:10

OPDATERET MED VIDEO. Ved det internationale stævne i Rotterdam er hollænderne altdominerende - med en skadesfri Parzival tilbage på verdensscenen har deres landshold besat de fire første placeringer i Grand Prix Kür

At værten opfører dig tilbageholdende og gavmildt over for dine gæster er øjensynligt ikke noget, man kender meget til i Holland. I hvert har det fire mand store hollandske landshold skånselsløst fejet al modstand af banen og i lighed med torsdagens nationskonkurrence sat sig på de øverste fire podiepladser ved lørdag aftens Grand Prix Kür.

Vinderen blev Adelinde Cornelissen, der red til 83,225 procent på Parzival. Lige efter hende kom Edward Gal og Glock's Undercover, med 81,75 procent, og ham havde to ud af fem dommer faktisk som klassens nummer ét. Tredjepladsen blev indtaget af Danielle Heijskoop på Kingsley Siro (80,075 procent) og fjerdepladsen af Hans Peter Minderhoud på Glock's Johnson (79,05 procent).

Først derefter var der plads til udlændinge i form af Minna Telde og hendes Sandro Hit-søn Santana, som fik 78,3 procent og en femteplads, og på sjettepladsen en dansker - nemlig Mikala Gundersen, som på My Lady e. Michellino/ Ritterstern, opdr. Yvonne Lindholm, red til 73,675 procent.

Find alle resultater her.

Videoer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen