Hööks Hestesport solgt

15-01-2019 14:31

Efter flere rygter er det nu offentliggjort. Hööks Hestesport har fået nye ejere, der skal føre virksomheden til nye højder

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede i efteråret gik rygterne om et muligt salg af Hööks Hestesport. Nu er det en realitet.
Jula Holding Group køber 100 % af Hööks Hestesport.

– Det er en milepæl i udviklingen af koncernen. Hidtil har vi startet og udviklet nye virksomheder fra bunden. Ved købet af Hööks kommer vi til et velfungerende selskab med en lang historie, stærke mærker, trofaste kunder og dedikeret personale, fortæller Karl-Johan Blank, ejer og administrerende direktør i Jula Holding, der selv er meget hesteinteresserede til dagensinfrastruktur.se.

Hööks Hestesport er en tidligere familievirksomhed, men sådan vil det også være fremadrettet, når Jula Holding overtager Hööks.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er meget positivt for Hööks. Vi får nu en stærk og langsigtet ejer, en familievirksomhed, som kan fortsætte med at udvikle virksomheden i de nordiske lande, lyder det fra Joachim Höök, adm. Direktør for Hööks.

Jula er en familievirksomhed grundlagt i 1979 med hovedkontor i Skara. Koncernen havde et salg på ca. 7 mia. sidste år. Hööks startede ud som sadelmageri i Eksjö i 1931, hvorefter Hööks Hestesport blev grundlagt i 1976, og selskabet har årligt et salg på ca. 500 mio. SEK, det skriver Tidningridsport.se.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen