Hvem er Lene Gadgaard?

04-07-2015 07:58

Jo, Lene Gadgaard har såmænd været formand for Dansk Varmblods region 6 siden januar 2013, og så er hun passioneret opdrætter, Stald Gad, hvor der opdrættes både DV-heste og DSP-ponyer

Copyright Ridehesten.com
Lene Gadgaard.

Et tættere og forbedret samarbejde imellem magasinet Ridehesten og Dansk Varmblods regioner giver plads til, at det på skift er en region, der peger på nogle af de emner eller personer, som redaktionen belyser eller portrætterer.

Denne gang er det således Dansk Varmblods region 6, som har sendt magasinet Ridehestens redaktion på et par opgaver, herunder protrætterne af stutteri Højgaarden og af militaryrytter Hanne Wind Ramsgaard.

Derudover vil vi se lidt nærmere på, hvem det egentlig er, der sidder i regionerne.

Lene Gadgaard er i kraft af sin formandspost ansvarlig for, at de regionale arrangementer bliver afholdt. Ifølge reglerne er regionerne forpligtet til at holde: 2-årsskue, følskue, hoppekåring og egnethedstest.

– Jeg er uddannet agronom med speciale i miljø og planteavl, jeg arbejder på Lemvigegnens Landboforening som miljøkonsulent. Jeg bor sammen med H.C. som er ”blevet” hesteinteresseret. Vi avler lidt springheste og er ved at bygge en lille stamme op, hvor vi har satset på hoppestammer med sportsresultater. Min egen avlerfilosofi er, at hestene skal bruges i sporten, derfor skal de være gode i hovedet og funktionelle. Så vil jeg godt gå lidt på kompromis nogle andre steder. Jeg er jo flyttet til en af de store DV-avler områder – Spjald, og det er fedt med alle de garvede avlere i nabolaget, for det giver gode snakke, understreger Lene.

Magasinet Ridehesten har snakket med Lene Gadgaard, og du kan læse meget mere i julinummeret.

Læs meget mere i julinummeret af magasinet Ridehesten

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen