Hyggelig reception for Jan Pedersen

10-01-2015 16:26
Avl

Vinden ruskede i træerne omkring hovedbygningen på Vilhelmsborg, men indenfor var der særdeles hyggeligt og en super god stemning ved Dansk Varmblods formand Jan Pedersens 60-års reception

Der var en særdeles hyggelig og gemytlig stemning ved Jan Pedersens 60-års reception i hovedbygningen på Vilhelmsborg i dag. Avlere, ryttere, venner af huset fra både ind og udland havde trodset stormen for at tilbringe nogle hyggelige timer i gode venners selskab og samtiidig fejrer Jan Pedersen, der har rundet de 60 år i starten af januar.

Flere talere var i aktion, og det gennemgående tema i de mange taler var Jans rolige og venlige væsen, hans resultatorienterede ledelssstil og den store betydning han har haft for udviklingen i Dansk Varmblod gennem de seneste 21 år i formandsstolen for forbundet. Jan er også præsident i World Breeding Federation for Sporthorses, en international paraplyorganisaton for avlen - en post han har bestredet i knap 19 år.

Ingvar Fredricsson fra Sveige gik på talerstolen og bemærkede: Du har haft uvurderlig betydning for avlen i Dansk Varmblod, i Norden og i Europa de seneste mange år. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing