I år lykkedes det for Nicolas Pedersen at vinde guld (video)

30-04-2022 17:30

Annika Knudsen Lorentsen

Sidste år glippede det for Nicolas Pedersen at vinde guldmedaljen, som ellers var inden for rækkevidde. I år lod han ingen nærme sig, og efter tre fejlfrie ridt kunne han hænge guldmedaljen om halsen i Agria DRF Mesterskabet for U25-ryttere

Copyright Ridehesten.com
Nicolas Pedersen med Tailormade Diarado's Boy. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Agria DRF Mesterskabet for U25-ryttere er netop afgjort hos Absolute Horses i Tågerup, hvor dagens finale vendte lidt op og ned på det samlede resultat. 

Der var dog ingen der kunne tage føringen, og dermed sejren fra Nicolas Pedersen, som til daglig bor i Tyskland. Han red sig i spidsen i torsdags, og med to fejlfrie runder i dagens finale, var der ingen tvivl om, at han sammen med Tailormade Diarado's Boy e. Diarado (opdr. Tailormade Horses) kunne lade sig hylde for sejren i det samlede mesterskab. 

Copyright Ridehesten.com
Nicolas Pedersen med Tailormade Diarado's Boy. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

– Det var rigtig dejligt, at det lykkedes i år, fortalte Nicolas, som i interviewet nedenfor fortæller mere om hvordan det er at kunne kalde sig dansk mester og om hans hest, som han selv har redet siden den var ganske ung. 

Nicolas var sidste år lige ved og næsten i forhold til at vinde guldmedaljen i mesterskabet for U25, men en ærgerlig fejl på finaledagen betød, at han måtte tage til takke med sølv. 

Søstre tog sølv og bronze
Sølvmedaljen blev i år vundet af Anne-Kristine Rie Truelsen med Cosma Shiva S e. Cornet's Stern/ Libero H. Denne ekvipage kom til finalen med 3,44 fejl, efter Anne-Kristine i torsdags red et lynhurtigt ridt med otte fejl. I den indledende klasse placerede hun sig som nr. 11 og hun kom til finalen som nr. 8, da både Nicolas Pedersen, Benedikte Rie Truelsen og Clara Hallundbæk alle havde to heste placeret foran hende, men kun måtte medbringe en til finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine Truelsen med Cosma Shiva S. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

I dag beviste Anne-Kristine virkeligt sit værd, og leverede to fejlfrie runder, som eneste rytter udover guldvinderen. Da de resterende ryttere fik fejl, avancerede hun meget i det samlede resultat og hun kunne hænge sølvmedaljen om halsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er rigtig glad. Det er virkelig dejligt, at det gik så godt i dag, fortalte en glad Anne-Kristine lige efter finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Bronzemedaljen gik til sidste års guldvinder, som i år kunne stille sig på podiet sammen med sin søster. Denne medalje blev vundet af Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z e. Cassini I/ Voltaire, og det var altså et særdeles succesfuldt mesterskab for familien Truelsen. 

–  Min hest har sprunget fantastisk, og det har været et rigtig godt stævne, og jeg er rigtig glad for, at det lykkedes min søster at vinde sølvmedaljen i dag, fortalte Benedikte. 

Copyright Ridehesten.com
Podiet for U25. Fv. Anne-Kristine Rie Trulsen, Nicolas Pedersen og Benedikte Rie Truelsen. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Fjerdepladsen blev i år Michelle Lassen i sadlen på Zocker 19 e. Zandor Z. Sammen sluttede de finalen med en flot fejlfri runde på den 150 cm høje bane i anden runde. 

Femtepladsen blev Frederikke Svendgaard med Bøgegårdens Cristiano e. E Bøgegårdens Dicapo/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt), som i dag havde et nedslag i begge runder, men har leverede tre stabile runder.

Det samlede resultat.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen