Individuelle placeringer til unge ryttere i Belgien

08-04-2018 18:54

Camilla Tiefensee Schrøder

De unge springryttere fortsatte med flotte individuelle resultater i løbet af weekenden ved Nations Cup-stævnet i Opglabbeek. Bl.a. kom Laura Baaring Kjærgaard i dag på tredjepladsen i dagens Junior Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Laura Baaring Kjærgaard og Cloi
Nyheden fortsætter efter annoncen

Junior- og Youngrider-holdene leverede nogle rigtig flotte præstationer i Nations Cup fredag, og i løbet af weekenden har de fortsat i fin stil i de individuelle klasser.

I dag kom juniorrytter Laura Baaring Kjærgaard på en flot tredjeplads i CSIOJ Grand Prix 140cm på den kun 8 år gamle hoppe Cloi e. Quirado/La Zarras. Hun red to fejlfri runder og sluttede i tiden 48,05, og placeringen udløste en pengepræmie på 600 Euro.

Også youngrider Jessica Toelstang opnåede en tredjeplads i dag. Det gjorde hun i CSIOJ/Y  135cm på Luigi e. Lamentos/Concetto. I går var hun desuden til start på hoppen Disco Lady e. Diarado, som hun blev nummer otte med i CSIOYJ - Small Tour 135cm, hvor hun red to fejlfri runder.

Copyright Ridehesten.com
Maria Nørragaard Langhoff og Nikolina
Nyheden fortsætter efter annoncen


Ponyrytterne skulle ride i Nations Cup lørdag, men de udgik desværre af konkurrencen. Til gengæld opnåede flere ponyryttere placeringer lørdag og søndag. Silja Björkvin på Jack The Lad blev nummer tre i søndagens Showclass Pony's - 100cm, hvor de klarede to runder uden fejl i tiden 29,75. Lørdag blev samme ekvipage nummer to i en anden 100 cm Showklasse for ponyer, hvor de også var fejlfri. I denne klasse kom Ida Marie Møller på tredjepladsen på Albæks Spitfire.
Maria Nørragaard Langhoff var tæt på en andenplads i CSIOP Grand Prix 130cm med sin hurtige tid i omspringningen, men på grund af en ærgerlig nedrivning, måtte hun nøjes med en placering som nummer ti. Hun var til start på hoppen Nikolina e. Nicklas/Eighty Eight Keys.

Sidste men ikke mindst blev to danskere placeret i CSIOP Small Tour 115 cm om lørdagen. Josefine Sandgaard Mørup blev nummer fire med Kantje's Valentijn efter en fejlfri runde i tiden 64,25, og Isabel Vang Hvitved kom på sjettepladsen med Just Kidding.

Childrenrytterne har ikke stillet med et hold, da der kun var to tilmeldte i deres kategori. Individuelt lykkedes det Caroline Knudsen og TM Belladonna at blive placeret i CSIOCh 125cm, hvor hun først fejlfrit og efterfølgende fik fire fejl i omspringningen. I lørdagens Grand Prix 125cm var hun igen fejlfri i hovedspringningen, men opnåede ikke placering pga. fire fejl i omspringningen.
 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner