Jansen fører indendørs senior DM

03-02-2023 22:02

Annika Knudsen Lorentsen

Endnu et indendørs Agria DRF Mesterskab er redet i gang, og her blev leveret mange flotte runder. Seniorrytternes mesterskab føres af Christian Jansen, men alt kan ske i morgendagens finale

Copyright Ridehesten.com
Christian Jansen med Stenvangs Daiquiri. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens indledende runde i det indendørs Agria DRF Mesterskab for seniorryttere hos Danish Derby Horse Show, bød på spændende konkurrence og mange flotte runder. 

I alt var 27 ekvipager til start, og det lykkedes hele 10 af disse at komme fejlfrit igennem den 145 cm høje bane. Sejren gik til Christian Jansen med den 9-årige Stenvangs Daiquiri e. Catoo/ Clarimo (opdr. Theresa Dueholm Petersen). Sammen kom denne ekvipage hurtigst igennem banen blandt de fejlfrie, og dermed kan de glæde sig over at skulle starte som den sidste i morgendagens finale. 

Copyright Ridehesten.com
Nikoline Gulstad med Crispi T. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Næstbedste resultat blev i dag leveret af Nikoline Gulstad som med sin trofaste makker Crispi T e. Cris Ask/ Carmargue (opdr. Stutteri Taldorf v/Annette Juhl Taldorf) leverede flot sport og en suveræn nulrunde i en ganske hurtig tid. Dermed går denne ekvipage ind i finalen sammen med otte andre ekvipager. 

Tredjepladsen gik til Josephine Bøgh med den tændte, men velspringende hoppe Ibis e. C-Indoctro (opdr. Jens Kvist). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På fjerdepladsen blev det Christina Madsen med Babumbi del Tavollo e. Corlando/ Wellington. Christina havde to heste til start i klassen, og da hun lykkedes med at ride fejlfrit i sadlen på begge, skal hun vælge hvilken hest hun vil ride i morgendagens finale. Det betyder også, at selvom 10 ekvipager kom fejlfrit igennem banen i dag, så vil kun de ni af disse komme til start i morgen. 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh med Ibis. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Femtepladsen tog Michael Aabo i dag i sadlen på den særdeles velspringende skimmel Lugranda e. Luganer/ Laurenz (opdr. Lena Brohus). 

De øvrige fejlfrie var Benedikte Rie Truelsen, Martin Mose Knudsen, Robin Grauff Jacobsen og Caroline Rehoff Pedersen.

Seniorrytternes finale afgøres i morgen, og intet er afgjort, selvom fejlene fra i dag tages med. Med al sandsynlighed skal de 10 ryttere, der red fejlfrit idag, ride fejlfrit igen i morgen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at tage guldet ved årets mesterskab. Er der ligeplacerede blandt de tre bedste efter morgendagens runde, skal det hele afgøres i omspringning. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner