Josefine og Driver er klar til debut i Boxen

23-10-2021 10:38

Selv om at den tidligere verdensmester for ungheste, Hønnerups Driver, har rundet de 17 somre, så bliver det første gang at vallakken skal gå Grand Prix Special, når han og Josefine Hoffmann senere i dag rider på banen i Boxen

Det er efterhånden en del år siden at 17-årige Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup) gik sin første Grand Prix, men ikke desto mindre, får den rutinerede vallak senere i dag debut i Grand Prix Special med Josefine Hoffmann i sadlen. Den tidligere UVM-vinder har siden 2017 dannet par med Josefine, som gennem årene både har fået arbejdet sig op og tilbage til dressurens sværeste øvelser, men samtidig også fået noget bedre styr på den særdeles tændte hest. De sidste to år har ekvipagen konkurreret på U25-niveau og redet adskillige U25 Grand Prix'er, som knapt er så omstændige som den almindelige Grand Prix men i den her weekend, har de taget et skridt op for at ride blandt seniorerne.

I går var Josefine og Driver til start i Boxen, hvor de i CDI3* Grand Prix fik deres første internationale start på seniorniveau, med et ridt som rakte til en plads lige udenfor placeringerne med 67,37%. Et resultat som Josefine var vældigt godt tilfreds med og nu bare glæder sig til at både hun og Driver skal prøve kræfter med Grand Prix Special, når de rider på banen i Boxen klokken 12.42 i dag.

– Jeg synes faktisk at Grand Prix ligger bedre til ham fordi tingene kommer sådan lidt hurtigere efter hinanden, hvor man i U25 har lidt længere linjer, men jeg taget i betragtning af at jeg ikke har redet det før, synes jeg at jeg kom fint igennem det. Nu tager vi debuten i Special sammen og prøver at komme stille og roligt igennem det. Jeg synes at det ligger bedre til ham i forhold til at der ligger mange opgangene som han er god til, men det kræver at han slapper lidt af, slutter Josefine. 

Se alle start- og resultatlister HER.

Hør herunder Josefine fortælle lidt mere om valget om at ride her i Herning og debut i Grand Prix Special senere.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen