Junior-DM: Sejr til Dina i 1. afdeling

26-01-2013 18:24

Signe Wiese

Vinder af 1. afdeling af juniorrytternes indendørs DRF-mesterskab blev vundet af Dina Bach Sigmundsen i en særdeles flot tid
Copyright Ridehesten.com
Dina Bach Sigmundsen og Mininja på vej mod sejren i juniorrytternes 1. afdeling.

Der var 31 ekvipager til start i denne 1. afdeling af juniornes mesterskab, der afvikles af Danish Derby på Vilhelmsborg. Klasse blev afviklet som en MB2* i metode A, hvilket betød at de unge ryttere skulle give gas, hvis de ville gøre sig håb om en topplacering. Hurtigst af alle var Dina Bach Sigmundsen på hoppen Mininja e. Chirac / Lord, der red banen uden fejl i tiden 65,29 sekunder. Nr. 2 i klassen blev lokale Sarah Wheler på Quatro e. Quite Easy, der red fejlfrit i tiden 67,58 sekunder. En af forhåndsfavoritterne, Frederikke Strøm, der til dagligt arbejder som rytter hos Thomas Sandgaard, sluttede på 3. pladsen med den lille røde Watch Out e. Lord Z. I alt 7 ekvipager klarede at ride banen uden fejl i mesterskabet, hvor de 25 bedste ekvipager fra dagens klasse er kvalificeret til finalen. Hver rytter må kun starte en hest i finalen, der afgøres ved sammenlægning af fejl fra 1. afdeling og finale-klassen. Alle resultater og startlister kan ses via link til højre. Senere i aften afvikles finalen for seniorrytterne, og i morgen søndag afvikles finalen for junior- og ungryttere, og traditionen tro, når Danish Derby afholder stævner, så sluttes der er med manér på Vilhelmsborg. Der er gratis entré alle dage, og varmen er tændt i halllen, så ingen kommer til at fryse mens de ser dansk springning på højeste niveau.

Info

Program for mesterskaberne:
Fredag den 25. januar
Kl. 14.00 Basisbank DRF-mesterskab, senior (1. afd.)
Kl. 19.45 Haregabgaard DRF-mesterskab, ungrytter (1. afd.)

Lørdag den 26. januar
Kl. 17.30 Schou & Skouboe DRF-mesterskab, junior (1. afd.)
Kl. 20.00 Basisbank DRF-mesterskab, senior (finale)

Søndag den 27. januar
Kl. 13.00 Schou & Skouboe DRF-mesterskab, junior (finale)
Kl. 15.00 Haregabgaard DRF-mesterskab, ungrytter (finale)

Ridehesten er på pletten på Vilhelmsborg - så følg mesterskabsstævnet her på siden og se billederne i starten af næste uge.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen