Karoline Sloth 2'er i GP-kvalifikation

23-03-2024 07:45

Flere danske ryttere har redet sig til placering ved det internationale springstævne i Oliva i Spanien. Karoline Sloth Kjær har blandt andet opnået flere placeringer i top tre i Grand Prix-kvalifikationsklasserne

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Billy Bud. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend rundes forårsturen af det internationale springstævne Mediterranean Equstrian Tour (MET) i Oliva, Spanien, af, og som det også gjorde sig gældende i de foregående uger til stævnet, er en række danske ryttere til start ved stævnet. 

Det gælder blandt andet danske Karoline Sloth Kjær, der har tre heste med i de 3-stjernede klasser samt en flok heste i CSI1* og i unghesteklasserne. Karoline Sloth Kjær har allerede opnået flere flotte placeringer ved stævnet, og i denne uge forsatte succesen. 

Sammen med Billy Bud e. Cevin Z/ Vechta red hun sig torsdag til en andenplads i Grand Prix-kvalifikationsklassen på 135 cm. Klassen havde hele 84 ryttere til start, men det lykkedes alligevel den danske ekvipage at hive en topplacering hjem. 

I går gentog Karoline og Billy Bud succesen, da de i en tilsvarende Grand Prix-kvalifikationsklasse ligeledes blev nr. 2.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne gang var forhindringshøjden på 140 cm, og tiden var blot få millisekunder fra førstepladsens tid. I dag rider parret Grand Prix-klassen, hvor også danske Jessica Vinther Jensen er til start. 

I 140 cm-klassen i går lykkedes det også de to danske ryttere Christoffer Lindenberg og Nicolas Pedersen at ride sig til en placering i top ti. Christoffer Lindenberg opnåede sammen med Imposant-O e. Breitling LS/ Wolfgang en femteplads i klassen, mens Nicolas Pedersen og Tailormade Chac Blue e. Exelero 2/ Caspar (opdr. Tailormade Aps) tog en placering som nr. 7. 

I Grand Prix-kvalifikationsklassen på 145 cm blev det i torsdags også til en placering for Nicolas Pedersen og Tailormade Diarado's Geisha e. Tailormade Diarado's Boy/ Lawito (opdr. Tailormade Horses Aps). De opnåede en placering som nr. 10 klassen på i alt 58 ryttere. Fredag blev parret nr. 11 i den tilsvarende klasse. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner