Kasper H. Hansen har haft godt stævne i Belgien

22-11-2015 20:09

Anne-Sofie Schou Munk

Kaspar H. Hansen har været til stævne i belgiske Neeroeteren, sammen med flere af de andre danske springryttere. Kaspar er dog den der har klaret sig bedst ved weekendens stævne

Copyright Ridehesten.com

Kasper har taget Qualified, Leonce og Dyrslunds Himself med til Belgien. Den 7-årige DV hest, Dyrlunds Himself e. Heartbeat /Come Back II har gået flere flotte nul runder i 130 cm, men er ikke blevet placeret. Det blev Kasper til gengæld på de to andre. Fredag blev han placeret henholdsvis som nummer 2 på Leonce, og 3 på Qualified i stor tur, og søndag vandt han finalen for U25 på Qualified, hvor Emil Hallundbæk blev nummer 3 på Dakar.

Kasper fortæller selv:

- Jeg red lidt hurtigt fredag og lørdag, og springene var ikke så høje de andre dage, som de var i dag, så den blev lidt træt. Det var derfor ekstra dejligt at der stadig var energi tilbage i Qualified, som løb med sejren i finalen i dag.

-Det er et hyggeligt stævne, og der var 35 andre danskere med. Det var det første internationale stævne for mange af de andres vedkommende. Derfor blev det lige ved næsten i mange af klasserne. Der var flere der var med fremme, men der var ikke ret mange af dem var blandt de første, slutter Kasper. 

Clara Hallundbæk fik dog en flot 5. plads, i finalen for juniorerne i dag (140 cm) på hesten Quimono De La Roque. 

Se resultater fra stævnet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen