Katrinelund nytænker i salg af heste

15-01-2022 12:03

Christine Krogh Frausing
Skribent

Katrinelund har stor efterspørgsel fra udenlandske kunder, og da man som køber fra udlandet kan have svært ved at gennemskue om salgsvideoen er redigeret til sælgers fordel, har Katrinelund nu nytænkt en mere troværdig salgsprocess

Copyright Ridehesten.com
Ib Kirk. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Katrinelund ved Sydmors har der været behov for nytænkning. Kunder fra hele verdenen efterspørger i højere grad heste, og grundet pandemien er der - mere end nogensinde før - behov for fremsending af videomateriale, skriver Nordjyske. Kunder kommer fra hele verden, og har forskellige behov, og derfor er det vigtigt at være troværdig i processen, så kunden ved præcis hvad de får. Derfor har de ved Katrinelund udtænkt en ny og innovativ måde at sælge heste på, nemlig igennem livevideoer. På denne måde bliver kunden taget med, helt fra opsadling, til opvarmning, og til hestens gangarter og temperament. 

– Det er meget vigtigt for os at være til stede på nettet, både på Instagram og Facebook, når vi skal sælge vores heste. Det er der, folk orienterer sig, og at have en hjemmeside er ikke længere nok, siger Ib Kirk til Nordjyske, og tilføjer:

– Vi har flest udenlandske kunder i Norge og USA, men har også solgt heste til Sverige, Tyskland og Finland.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De amerikanske kunder søger som oftest heste der er ukomplicerede og færdiguddannet, imens de europæiske kunder i større grad søger unge heste med en fremtid forud, og det er her det bliver let og overskueligt som kunde at finde den rigtige hest til de forskellige behov. 

Katrinelund har modtaget støtte fra LAG Thy-Mors på 119.000 kr, der blandt andet skal gå til en opfriskning af ridehallen, samt god belysning, for at give et professionelt udtryk på videoerne.

Kilde: Nordjyske

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen