Københavnsmesterskaberne for heste er skudt igang

20-03-2022 19:28

Denne weekend er der blevet afholdt 1. kvalifikation af Københavnsmesterskaberne for heste hos Vallensbæk Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Line Fjeldgård Jensen på Elmelunds Flashdance. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag var det LA1-ekvipagernes tur, mens det idag søndag var LA4-ekvipagerne der åbnede ballet. Vinder blev Line Fjeldgård Jensen på Elmelunds Flashdance e. Fürstenball/Rosentanz som opnåede 70,221%. På en andenplads blev det Maja Olund Raunstrup på Monique e. Blue Hors Farrell/Schampus med 69,118%, efterfulgt af Kie Møller på Asterix e. Antango du Feuillard/Solos Landtinus på tredjepladsen med 68,897%.

Copyright Ridehesten.com
Ida Marie Veilis på Falkjær’s El Magic. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

I MB0 mesterskabet var hele 21 ekvipager til start og der var kamp til stegen, idet der fra vinderen og ned til nr. otte kun var én procent til forskel. Sejren gik her til Ida Marie Veilis på Falkjær’s El Magic e. Electric/Maat efter et ridt til 68,462%. Lige efter blev det Jacqueline Ferring Strassmann med King’s Pride e. Dante Weltino på andenpladsen med 68,205%, mens Victoria Hribar og Wiola e. Blue Hors Romanov/Woronow tog tredjepladsen med 68,013%.

Copyright Ridehesten.com
Julie Lacoppidan på Starstruck (SWB). Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidst, men ikke mindst, var det tid til MA1-mesterskabet hvor det blev klassens sidste rytter, Julie Lacoppidan på Starstruck (SWB) e. Heslegård’s Rubin/Bellini, som tog sejren med 68,334% og skubbede Karsten Hansen på Stald-Majbøjl’s Sungard e. Sunny-Boy/Churchill ned på andenpladsen med 68,125%. På en tredjeplads blev det Lars Stage med Hoya’s Finessa e. Fürstenball/Samba Hit II, de red til 67,223%.

Copyright Ridehesten.com
Rie Elisabeth Obling på Kirsebærgårdens Fabienne. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Efter kvalifikationsklasserne til Københavnsmesterskaberne var det tid til en blandet klasse med MA2 til Intermediere I. Vinder blev Rie Elisabeth Obling på Kirsebærgårdens Fabienne e. Fürstenball/Weltmeyer som red til 71,184% i Intermediere I. Eerika Hakala på American Beauty tog andenpladsen med 67,237% i PSG.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Alba Østergaard Mikkelsen på Adamsens Air Force One. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Dagens sidste klasse var endnu engang en kvalifikationsklasse til Københavnsmesterskaberne, denne gang for children som går i LA1 og LA4. Vinder blev Caroline Alba Østergaard Mikkelsen på Adamsens Air Force One e. Fürstenball/Lanciano som red til 70,735% i en LA4.

Ridehestens fotograf har været til stede hele søndagen. Se billederne på hjemmesiden i starten af næste uge.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen