Kvindernes dag i Olympia

21-12-2013 15:04

Fredag stod kvinderne øverst på sejrsskamlerne i de to største klasser ved det internationale springstævne i Olympia, London

Copyright Ridehesten.com
Penelope Leprevost - her på Nice Stephanie under World Cup-finalen i Gøteborg tidligere i år.

To 150 cm klasser markerede højdepunkterne under fredagens springklasser i Olympia, London, England.

Den første af de to klasser – The Earls Court Olympia Christmas Cracker – blev vundet af engelske Laura Renwick på Oz de Breve efter en fejlfri runde i tiden 48,67 sek. Rytterne lå tæt i toppen og lige efter, på andenpladsen, kom svenske Peder Fredricson på H&M Sibon, som klarede banen med nul fejl i tiden 48,90 sek., mens tredjepladsen blev indtaget af hollandske Harrie Smolders på Regina Z med en fejlfri runde i tiden 49,35 sek.

Noget senere fredag var det tid for dagens anden 150 cm klasse – The Longines Christmas Tree Stakes – og her var franske Penelope Leprevost hurtigst gennem en fejlfri omspringning i tiden 31,40 sek. på Flora de Mariposa. Igen var toppen tæt og andenpladsen blev indtaget af hollandske Jur Vrieling på VDL Bubalu, som havde nul fejl i omspringningen i tiden 31,59 sek. På tredjepladsen kom engelske John Whitaker på Argento med nul fejl i omspringningen i tiden 31,70 sek.

Se flere resultater her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen