Lars og Gladiola 3'er i Falsterbo

14-07-2023 11:00

Annika Knudsen Lorentsen

Både i går og i dag er det lykkedes Lars N. Pedersen at ride sig til en placering ved det 5-stjernede stævne ved Falsterbo Horse Show, og i dag red han sig ind i top-3, og dermed har han haft den bedste mulige forberedelse til søndagens Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Lars N. Pedersen og Bøgegårdens Gladiola på vej ind til dagens præmieoverrækkelse. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

To danske springryttere er til start ved Falsterbo Horse Show 2023 i de 5-stjernede internationale klasser, og de er begge kommet godt fra start. I går leverede Andreas Schou blandt andet en fejlfri runde på forhindringerne i 145 cm-klassen med I Know e. Arezzo VDL/ Hors la Loi, mens Lars N. Pedersen er blevet placeret to gange. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med I Know. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Det er han med den velspringende avlshingst Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt). I går blev de placeret som nr. 8 med en fejlfri runde i 150 cm-klassen, mens de her til formiddag har redet sig ind i top-3 i 145 cm-klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Lars N. Pedersen og Bøgegårdens Gladiola. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Planen med at ride de to klasser i går i dag, var at forberede sig på søndagens 160 cm Grand Prix, og efter to gode runder, har ekvipagen fået den bedst mulige forberedelse. I morgen er der en pause fra konkurrencerne, og Lars fortæller, at det er rigtig dejligt, at Gladiola viser god form. 

– Vi har haft en smule udfordringer ved de sidste par nationsspringninger, så det er dejligt, at han kommer her og viser rigtig god form, fortæller Lars N. Pedersen, da Ridehesten fangede ham mellem dagens to klasser. I videoen nedenfor kan I se det fulde interview, hvor Lars fortæller lidt mere om hvordan Gladiola har gået i Falsterbo indtil videre, ligesom han fortæller om de kommende planer for weekenden. 

Inden længe skal Lars og Andreas begge i aktion i Derby-kvalifikationen, så forhåbentligt får vi de to danske ryttere at se i morgen i det spændende Falsterbo derby. 

Start- og resultatlister fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen