Kyra Kyrklund hos Willum-Thomsen

10-02-2015 09:49

Det internationale dressurikon Kyra Kyrklund har netop afholdt en to dages privat dressurclinic hos Dressurstald Willum-Thomsen

Berider Rune Willum har flere gange været på Flyinge for at ride ved Kyra Kyrklund, da hun huserede i Sverige. Han har altid været meget begejstret for den legendariske træner og hendes tilgang til dressuren. Derfor har han og Joachim Thomsen, der sammen driver Dressurstald Willum-Thomsen, i længere tid været i kontakt med Kyra for at planlægge et par træningsdage hos parret i Danmark.

- Når man rider og underviser så mange hest og ryttere, er det vigtigt til stadighed at søge ny inspiration for at udvikle sin ridning og undervisning, er Joachim og Rune enige om.

Det er nu lykkedes, og finske Kyra har undervist i to dage hos Joachim og Rune, der for tiden har mange fine heste i stalden. Også den tidligere europamester for ungryttere, Cathrine Dufour, som har redet hos Rune i 10 år, deltog i undervisningen bl.a. med sin Grand Prix-hest Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/ Donnerhall.

- Det har været to inspirerende og lærerige dage med Kyra. Vi er meget imponeret over hendes sympatiske måde at arbejde med både hest og rytter, er de tre topryttere enige om. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen