Lars Birkedal hos Allerupgaard

01-09-2015 14:23

Der tilbydes undervisning i spring eller springdressur ved Lars Birkedal hver tirsdag hos Allerupgaard Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Foto: pressemeddelelse

Lars Birkedal har siden april undervist med stor succes på Allerupgaard Rideklub. Lars tilbyder engageret undervisning med hovedvægt på samspil mellem hest og rytter og med udgangspunkt i ridekunstens grundprincipper. Undervisning hos Lars styrker rytterens indvirkning på hesten, der lægges vægt på at øge kommunikationen mellem hest og rytter samt dennes korrekte brug af hjælperne. Tilbagemeldingen fra Allerupgaards ryttere er ovenud positiv, Lars er god til at læse hestene, problemer bliver til bagateller og den enkelte rytter får sparring og tips på det aktuelle behov. En ofte hørt sætning før hver lektion fra Lars er; hvad kunne I tænke jer/hvad har du brug for, netop for at øge forståelse for samspillet hest-rytter-underviser imellem.

Lars Birkedal er uddannet berider med topkarakter i 1993 og er et velkendt og vellidt ansigt på konkurrencebanerne. Han er aktiv konkurrencerytter på højt plan med utallige sejre og placeringer i de allerstørste springklasser. Selv træner han hos Christer Ericsson og har i længere perioder også trænet og uddannet sig hos nogle af de største internationale springryttere, bl.a. den hollandske OL-guldvinder Jos Lansink.

Lektioner foregår i hold á 2 i 30 min eller enkeltvis i 15 min.  Ekstra undervisning kan tilkøbes efter behov. Allerupgaard Rideklub er beliggende i Odense SØ, kun 3 km fra motorsvejsnet til både Jylland, Sjælland og Sydfyn. Klubben råder over 20 x 50 ridehus, flere udendørs grusbaner samt græsbane, som kan bruges i sommersæsonen.

Læs mere HER.

Kilde: pressemeddelelse

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald