Las Vegas til Diederik van Silfhout

27-11-2023 19:01

Da Emmelie Scholtens stadig døjer med knæproblemer, har den tredobbelte UVM-finalist, Las Vegas, igen fået ny rytter og det betyder at det fremover er Diederik van Silfhout, som skal ride hingsten

Copyright Ridehesten.com
Franka Loos og Las Vegas ved UVM i 2021. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Den populære KWPN-hingst, Las Vegas, har i sin hidtidige karriere haft flere rytterskifte, hvilket igen er sket. Den 7-årige hingst er nemlig flyttet til Diederik van Silfhout for et par dage siden. 

I 2021 deltog Las Vegas med Franka Loos ved UVM i Verden for 5-års heste, hvor de blev nummer fem i finalen og i starten af 2022 blev hingsten delvist solgt til Nico Witte, som er svigerfar til Emmelie Scholtens, der er kendt fra det hollandske landshold i dressur. Samme år deltog Scholtens selv ved UVM i Ermelo med Las Vegas, som endnu engang nåede finalen. En knæskade satte dog en midlertidig stopper for partnerskabet mellem Scholtens og Las Vegas og hesten derfor blev sat i ridning hos Hans Peter Minderhoud, som i år sørgerede for at hingsten igen gik UVM-finale i Ermelo.

Copyright Ridehesten.com
Las Vegas og Emmelie Scholtens ved UVM i 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Hans Peter Minderhoud red Las Vegas som en foreløbig løsning efter min svigerdatter Emmelie Scholtens alvorlige skade, som opstod ved hingsteshowet i Den Bosch, har Nico Witte fortalt til det hollandske medie Horses.nl.

Selvfølgelig ville vi have elsket at have Las Vegas tilbage med Emmelie. Men da hun i øjeblikket kun har 55 procent styrke tilbage i benet, og vi gerne vil fortsætte med Las Vegas' træning, har vi nu fundet en fantastisk og passende rytter i Diederik, som nu vil fortsætte med træningen.

Copyright Ridehesten.com
Las Vegas og Hans Peter Minderhoud ved UVM i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen