Linnea Ericsson og flere danskere placeret i Grand Prix

17-04-2022 19:08

Annika Knudsen Lorentsen

Igen i dag har det været en succesfuld dag for de danske springryttere, hvor Linnea Ericsson blev 2'er i Grand Prix-klassen i Arezzo, mens flere andre ligeledes er placeret i Grand Prix-klasser rundt i Europa

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den 150 cm-høje Grand Prix-klasse ved det internationale stævne i italienske Arezzo blev Linnea Ericsson-Carey i dag nr. 2 i sadlen på den hest, som hun i går vandt 145 cm-klassen på. Den 11-årige Skorphults Baloutendro e. Contendros 2/ Balou du Rouet gik fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, og det var kun en italienske rytter, der kunne slå den danske ekvipage i dag. 

I klassen opnåede Martin Dinesen Neergaard ligeledes en placering i sadlen på First Choice HT e. Favorit Ask/ Contendro I (opdr. H.C. Toft). 

Ved samme stævne opnåede Kasper H. Hansen i dag en placering i en 145 cm-klasse i sadlen på Comme Il Faut Plus e. Comme Il Faut/ Pontifex 5.

Resultat fra Grand Prix-klassen.

På Zangersheide i Belgien red Martin Knudsen i dag den 12-årige Schweinsteiger e. Lux Z/ Churchill (opdr. Karina Hein) til en flot fjerdeplads ud af 59 ekvipager. I samme klasse blev Theodor Linde placeret som nr. 12 med Lehar e. Verdi/ d'Ukase. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat fra klassen.

Rikke Belinda Barker flot placeret i Oliva
Ved det internationale stævne i Oliva, Spanien blev Rikke Belinda Barker placeret i den 150 cm-høje Grand Prix. Her endte hun som nr. 7 i sadlen på Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet efter to fejlfrie runder. 

Ved samme stævne tog hun i en 145 cm-klasse i dag ligeledes en 7. plads. Denne gang i sadlen på I'Am Moerhoeve's Princess Z e. I Am Moerhoeve's S Star. 

Resultat fra stævnet. 

Ved det internationale stævne i Linz-Ebelsberg, Østrig blev Lars Nørgaard Pedersen med Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Graf’s Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt) placeret i den 150 cm høje Grand Prix.

Resultat fra klassen.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing