Linnea Ilsøe bedste dansker ved EM

18-08-2019 17:49

De danske ponyspringryttere kæmpede bravt for Dannebrog. Desværre blev det ikke til individuelle medaljer ved dette års EM

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ilsøe Madsen og Zee Tech
Nyheden fortsætter efter annoncen

De 30 dygtigste ryttere fra fredagens runde gik videre til dagens individuelle A-finale. Danmark have hele tre ryttere med, og der blev kæmpet bragt fra de danske ponyspringryttere.

Det unge talent Linnea Ilsøe Madsen og ponyen Zee Tech har sprunget fantastisk de foregående dage. Ekvipagen har redet ens alle runder, og som Lars Trier sagde, da Ridehesten snakkede med ham i fredags, så har Linnea virkelig vist, at hun har hovedet og ponyen til et EM.

Der var et vist pres på den talentfulde ekvipage, og desværre fik de en bom i første runde, og 12 fejl i andenrunde, og medaljerne var dermed uden for rækkevidde.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Nerverne tog over i dag, men hun har redet et flot EM. Selvfølgelig er hun skuffet lige nu, men de har alle redet rigtig godt, og det er marginaler, der afgør det, siger landstræner Lars Trier.

Linnea Ilsøe Madsen og Zee Tech sluttede samlet med 16 fejl og på en flot 11. plads ud af 30 af Europas allerbedste ponyspringryttere.

Freya Strandby Møller og Atteryrory Rebel fik sammenlagt 20 fejl, og sluttede som nummer 16, mens Isabel Vang Hvitved og Strattonstown Nearly Gone fik 22 fejl og en 20. plads.

Se alle resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen