Malou Mulbjerg foreløbigt nr 6

11-07-2023 19:11

Mille Albinus Hjermitslev

Ungrytterne og children-rytterne har i dag været i aktion ved europamesterskaberne i springning, og her blev Malou Mulbjerg Larsen og Champagne KS nummer seks

Copyright Ridehesten.com
Malou Therese Mulbjerg Larsen og Champagne KS efter deres sjetteplads ved første runde af EM for children. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tirsdag var første dag med konkurrence ved europamesterskaberne i springning for children, junior og ungrytter i Gorla Minore, Italien. Dagen startede med første runde af mesterskabet for children-ryttere. Her blev en dansk ekvipage placeret i top-6. 

Malou Therese Mulbjerg Larsen og Champagne KS e. Connor/ Common Sense (SWB) leverede en lynhurtig og fejlfri runde, hvilket placerede dem som nummer seks blandt 105 af europas bedste children-ekvipager. 

Copyright Ridehesten.comMalou Therese Mulbjerg Larsen og Champagne KS nr. seks ved første runde af EM for children. Foto: Privat Den næstbedste danske ekvipage var Emilie Sehested Boll og Madea e. Heartbeat/ Racot (opdr. Herluf Christensen), der desværre fik en bom på sidste spring og endte som nummer 50.

Children-rytterne skal i aktion igen allerede onsdag. Holdkonkurrencen afgøres fredag, mens det individuelle mesterskab afgøres lørdag.

Malou Mulbjerg Larsen fortæller:

– Det har været en lang tur herned, og her er meget varmt, og hestene er plaget af myg og mitter - de første par dage hernede har vi gjort alt, hvad vi kunne for, at Carla (Champagne KS) havde det så godt som overhovedet muligt. Hun har heldigvis været dejlig frisk og var det også på opvarmningen i dag. Hun var med mig hele vejen rundt på banen, og jeg fik truffet de rigtige beslutninger, som passer til hende - så vi er SÅ glade for vores nulrunde. Det var den vildeste følelse, og jeg er så taknemmelig. 

Se video af runden nederst på siden.

Copyright Ridehesten.com
Mie Stuhr-Petersen og Vincel ved CSI Uggerhalne 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

To ungryttere fejlfri
Ungrytterne har også redet første runde af europamesterskabet tirsdag. Her blev den bedste dansker Mie Stuhr-Petersen og Vincel e. Valentino 240/ Fabriano, der med en fejlfri runde kunne placere sig som foreløbigt nummer 17.

Med to bomme, men en hurtig tid, blev Sophia Studd og Holsteins Matina e. Party Dance/ Charmeur (opdr. familien Holstein) nummer 33. Tredjebedste dansker blev Marie Louise Riisgaard Kemp og 4Ever Black Jack e. Favorit Ask/ Ulrich Z (opdr. Lone Linding), der leverede en fejlfri runde. Tiden rakte dog kun til en placering som nummer 53.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ungrytterne skal på banen igen torsdag. Holdkonkurrencen afgøres fredag og det individuelle mesterskab afgøres søndag. 

Juniorernes første runde finder sted onsdag, holdkonkurrencen afgøres lørdag og den individuelle finale er søndag.

Start- og resultatlister.

Se Malou Therese Mulbjerg Larsen og Champagne KS's fejlfri runde i videoen nedenfor.

Malou Mulbjerg fortæller videre: – At vi blev udtaget til EM af landstræneren var mega stort - og at starte ud med en nulrunde endnu større… Jeg er Carla evigt taknemmelig for alle de oplevelser, vi allerede har fået sammen. Hun er lille og uerfaren og det vi kan, har vi lært sammen - men hun er verdens bedste kammerat med den skønneste personlighed. 

Mine forældre siger altid, at træerne ikke vokser ind i himlen - men hvad der er gået godt kan ingen tage fra os! Så i dag vil vi nyde succesen.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing