Mangler du inspiration til springtræning? (video)

09-11-2020 09:57

Britt Carlsen

Landstræner Bo K. Møller giver gode råd til grundarbejdet med springhestene, og kommer med inspiration til en enkel bane bestående af bomme på jorden, som kan træne rytterens afstandsbedømmelse og støtte dressurarbejdet

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann fra KK Stables og landstræner Bo K. Møller. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I novemberudgaven af magasinet Ridehesten understreger landstræner Bo K. Møller vigtigheden af, at også springrytterne har foks på at ride grundarbejde, dressur om man vil, på springhestene.
– For springning er let, hvis alt det mellem forhindringerne er på plads. Er det det, er det kun hestens kapacitet, der afgør, hvor stort man kan ride. Men der er ingen genveje, understreger Bo i artiklen: Der er ingen genveje til grundarbejdet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Galoparbejde over bomme på jorden træner rytterens øje og fornemmelse for rytme, uden man slider på hesten ved at springe den flere gange om ugen. Arbejdet med bomme på jorden kan sagtens udføres hver dag, og det skærper også hestens opmærksomhed. I artiklen giver Bo også gode råd til opvarmning, så man forebygger skader. Læs artiklen i magasinet Ridehesten, hvor man kan se en plan for en enkelt bane, med utallige træningsmuligheder. Har du ikke abonnement på magasinet, kan du læse mere HER
 

Du kan læse meget mere om grunduddannelse af springhesten, og få gode råd og inspiration til den daglige træning af landstræner Bo K. Møller i magasinet Ridehestens novemberudgave.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen