Martin Neergaard i topform på sine ungheste i Portugal

02-11-2021 17:48

Annika Knudsen Lorentsen

De sidste uger har Martin Dinesen Neergaard sammen med andre danskere redet ved de internationale stævner i Vilamoura og i denne uge er han til start med sine unge heste. I dag er det lykkedes at ride en sejr hjem i 6-års klassen, ligesom det er blevet til flere andre danske placeringer i unghesteklasserne

Copyright Ridehesten.com
Martin Neergaard og Perle van het Napoleonhof. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I portugisiske Vilamoura er der fuld gang i stævnerne og i dag er det unghestene, der har været i aktion. Først på dagen var det de 5-årige heste, der skulle på banen og her blev Martin Dinesen Neergaard placeret som nr. 8 med Crazy For You De Tiji Z e. Cornet Obolensky/Diamant de Semilly efter en flot fejlfri runde i både hovedrunde og omspringning. 

Stor succes i 6-års klassen
I 6-års klassen lidt senere på dagen havde Martin igen succes, og faktisk lykkedes det ham at ride hele to heste ind i top-5. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I sadlen på hoppen Diva Z e. Diamant de Semilly/Gentleman (opdr. Bækgaarden Youngster) sikrede den 28-årige dansker sig sejren, mens han i sadlen på Perle van her Napoleonhof e. Thunder Vd Zuuthoeve tog femtepladsen. 

Resultatlister fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen