Med Ridehesten hos Nordentoft (video)

05-07-2020 14:48

Du kan komme med magasinet Ridehesten på besøg hos Nordentoft Equestrian på Krastrup Herregaard i det nye julinummer af magasinet, der netop er på gaden nu

Copyright Ridehesten.com
Herregården Krastrup ved Nibe danner rammen om Nordentofts rideaktiviteter. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Markedet for opkøb, uddannelse og salg af rideheste har fået en ny spiller i Nordentoft Equestrian, der slår sig op på kerneværdier som gennemsigtighed, åbenhed og fair værdifordeling. Vi har besøgt virksomheden på dens hovedsæde for rideaktiviteterne, herregården Krastrup ved Nibe, hvor vi mødte grundlæggeren, Henrik Amby Jensen og ledergruppen, der står bag Nordentoft Equestrian.

I artiklen "Knaldhård forretning med passion og idealisme" får du indblik i, hvad Henrik Amby Jensen er skabt af, og hvordan han har skabt Nordentoft Equestrian, som han betragter som et stort nybygget skib, der endnu ikke er sejlet fra havn. Vi mødte folkene bag Nordentoft Equestrian på herregården Krastrup, der er hovedsæde for virksomhedens rideaktiviteter, 

Copyright Ridehesten.com
Søren Wind, Henrik Amby Jensen, Louise Christensen og Mads Rom. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg vil gerne drive en forretning baseret på gennemsigtighed, ærlighed og en fair værdifordeling, hvor vi vil være avlerens og slutkundens foretrukne samarbejdspartner, fortalte Henrik Amby Jensen. Hos Nordentoft arbejder de på nogle aftalemodeller for  kommissionsaftaler, som de vil præsentere for hesteejerne, som kan vælge den model, der passer dem bedst.

I artiklen kommer du med indenfor hos Nordentoft og møder ledergruppen, der udover Henrik Amby Jensen består af de tre beridere Mads Rom, Louise Christensen og Søren Wind.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen